Telefon:
+36706633110
E-mail:
info@multi-szerviz.hu

Hűtőszerelés, hűtőjavítás Budapest, Pest megye - Ipari, kereskedelmi hűtőgép szerviz

Ipari és kereskedelmi hűtőgépjavítás, és karbantartás Pest megyében:

Ipari és kereskedelmi hűtőgépjavítás, és karbantartás:

Nem túlzok azzal, ha azt mondom, hogy kollégáink nem csak korrektek, hanem profik is, hiszen nem elég hogy minden típusú hűtővel foglalkoznak, de minden problémára fel vannak készülve, köszönhető ez a több mint 10 év aktív tapasztalatnak is, kisgépektől a hatalmas hűtőkamrákig, mindent megjavítunk.

Hűtőberendezések korszerűsítése, hűtőkamrák telepítése Budapesten és Pest megyében. Folyadékhűtők, technológiahűtők, sokkoló hűtő, sokkoló kamrák.

Érvek mellettünk:

  • Erős szervizpark
  • Korrekt tájékoztatás
  • Gyors precíz munkavégzés
  • Magas szakmai tapasztalat

 Ha profi hűtőszerelőt keres Budapesten vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mikor érdemes hűtőszerelőhöz fordulni?

Mikor érdemes hűtőszerelőhöz fordulni?Az évek múlásával előfordul, hogy egy-két dolog meghibásodik, vagy elromlik, főleg a háztartási gépeknél, melyek naponta szolgálják ki legkülönfélébb igényeinket. Melyek azok az intő jelek, melyekre érdemes odafigyelni, ha hűtőnkről van szó?

Ha túlságosan hűt, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon gyenge a teljesítménye, furcsa hangokat hallat, célszerű ellenőrizni, hogy a hűtő megfelelő távolságra legyen a faltól, ez általában 5 cm. A zörgő hangokat az is okozhatja, ha nem a megfelelő felületre állítjuk a hűtőnket.

Ha túl poros a hőcserélő, az is okozhat működési zavarokat. A megfelelően záródó hűtőajtó rendkívül fontos kritérium a jó teljesítmény érdekében.

Ha a hűtőgépből szivárog a víz, akkor a vízellátás csatlakozója sérülhetett, vagy nem megfelelően van összeszerelve, de egy kisebbfajta áramszünet esetén is felléphet ez a probléma.

Ha mindezeket a lehetőségeket ellenőrizte, mégsem jön rá a hűtőgép problémájára, vagy jobban szeretné inkább szakemberre bízni a rendellenességek megoldását, akkor hűtőgépe szervizelését nyugodtan ránk bízhatja! Ami jellemez minket: gyors, precíz, megbízható munka, kedvező áron!

Szakszerű hűtőgép és fagyasztó szerelés, javítás Budapesten és Pest megye egész területén!

 

Ipari hűtők szivárgásvizsgálata

Ipari hűtők szivárgásvizsgálata Ipari körülmények között a hűtőberendezések állapota kiemelt fontossággal bír a nagymennyiségű termék és szigorú szabályozás miatt.

A hűtőszekrények rendellenes működésének egyik legszembetűnőbb jele az, ha nem tölti be funkcióját, tehát nem hűt. Ennek a jelenségnek több oka is lehet, így például gyanakodhatunk arra, hogy valahol szökik a gáz, de arra is, hogy a hűtőfolyadék folyik a berendezésből.

A gázszivárgás egyik jele a hűtőt körbelengő jellegzetes szag, ugyanakkor a problémára a zajos kompresszor is figyelmeztethet, ami erőlködik, de gáz hiányában nem képes hűteni. A szabadba jutó freon gáz nem csupán az egészségre, de a környezetre is rendkívül káros. A fel nem ismert meghibásodások ezen kívül fölösleges áramfogyasztást és megnövekedett költségeket is eredményeznek, mely ipari körülmények között jelentős anyagi terhet jelenthet, ezért mielőbb szükséges a hűtőgép javítás.

Forduljon hozzánk bátran, és bízza hozzáértő, tapasztalt szakemberekre az ipari hűtők szivárgásvizsgálatát, javítását, hűtőpultok, kereskedelmi hűtők szervizelését Budapesten és Pest megyében

 

A hosszú hűtőélet titka

A hosszú hűtőélet titkaSajnos a mondás örök érvényű: „Ami el tud romlani, az el is romlik”. Azonban nem mindegy, hogy mennyi idő elteltével van szükség hűtőgép javításra! Megfelelő karbantartással sok évvel meghosszabbíthatjuk háztartási készülékeink életét. Most nézzük, mit kell tenni annak érdekében, hogy hűtője igazán hosszú életű legyen!

A hűtő tekintetében nagyon fontos a tisztaság. A legtöbb esetben az étellel érintkező tárolórész megfelelően ki van tisztítva, azonban kevesen törődnek a hűtő „szívével”, azaz a működtető résszel. Ez sokszor nagyon poros, ami jelentős melegedést okoz. Érdemes itt is rendszeresen tisztogatni, persze csak óvatosan!

Figyeljünk rá oda, és ha jegesedést tapasztalunk, bizonyos időközönként olvasszuk le! Természetesen ilyenkor se feledkezzünk meg az ételek megfelelő hőmérsékleten tartásáról, hiszen nem szabad újrafagyasztani az ételeket!  A modernebb hűtőknek van leolvasztó funkciójuk, a régebbieket egyszerűen csal áramtalanítani kell és várni.

Ha ezt a néhány egyszerű tanácsot megfogadja, jó esélye van rá, hogy hűtője igazán hosszú életű legyen! Ha mégis hűtőszerelőre van szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! Hűtőgép szervizelés, fagyasztó javítás, hűtő gáztöltés Budapesten gyorsan, szakszerűen!

 

Sokkoló hűtők javítása

sokkoló hűtőVendéglátó egységekben, éttermekben nagy szerepet játszanak a sokkoló hűtők, nagyobb helyek esetében a sokkoló kamrák. Feladatuk, hogy rövid idő alatt lehűtsék a forró ételeket, pontosabban a 75°C-os ételt másfél óra alatt hűtik le 3°C-os maghőmérsékletűre. A sokkolva fagyasztó hűtők maximum négy óra alatt 75°C-ról -18°C-ra képesek lehűteni az ételeket. Így azok három hónapig is tárolhatók minőségromlás nélkül. A sokkoló hűtő meghibásodása esetén mielőbb érdemes szakemberhez fordulni!

A sokkolva hűtés lényege, hogy az ételek állaga, kinézete és tápanyagai az eredetivel azonosak maradjanak, ne következzen be minőségromlás. Cukrászati termékek, tészták és levesek esetében lágy sokkolást, míg zsírosabb ételek hűtésekor kemény sokkolást kell alkalmazni. Kemény sokkoláskor a hűtőgép először lehűti -18°C-ra az ételt, és innen emeli vissza a hőmérsékletét 3°C-ra.

Sokkoló hűtők, kamrák javításával kapcsolatban keressen minket bátran, tapasztalt munkatársaink mindenben készséggel segítenek Önnek Budapesten és Pest megyében! 

 

A hűtőkamrák javításáról és szervizeléséről bővebben

A hűtőkamrák javításáról és szervizeléséről bővebbenA hűtőkamráknak kiemelt szerepe van egy étterem mindennapjaiban. Itt tárolják a fagyasztott árut, a romlandó hozzávalókat vagy a már előre elkészített ételeket is. A hűtőkamra megbízható működése nagyon fontos ahhoz, hogy a vendéglátóegység zavartalanul működhessen. Elég egy kis zökkenő és a szigorúan összeállított napi rutin máris felborul. A meghibásodott hűtőkamrából át kell pakolni a romlandó ételeket, alapanyagokat vagy gyorsabban fel kell dolgozni őket, ez pedig plusz időt és energiát jelent.

Mindennek végül a vendégek látják kárát, mert nem tudják zavartalanul élvezni az előre eltervezett programjukat, elfogyasztani az ételüket. Ez az étteremnek és a vendégeknek is veszteséget jelent.

Előre nem látott problémák mindenhol felbukkanhatnak, de nem kell őket ölbe tett kézzel várni. Felkészülten és előrelátóan minimalizálhatjuk ezeknek az esélyét, mégpedig úgy, hogy hozzáértő szerelővel végeztetjük a hűtőkamra szervizelését, illetve javíttatását Budapesten és Pest megyében.

Keressen minket bizalommal és gondoskodjon a hűtőkamra javításáról, szervizeléséről!

 

A hűtők tipikus meghibásodásai

A hűtők tipikus meghibásodásaiFurcsa hangokat ad ki hűtője? Nem megfelelően hűt? Ha legalább az egyik kérdésre igen a válasz, akkor valószínű, hogy hűtője meghibásodott, és a problémát minél hamarabb orvosolni kell! Ezek a „tünetek” akár a hűtők tipikus hibáira is utalhatnak.

A legtöbbször felmerülő probléma, hogy a hűtőnk nem megfelelően hűt. Mielőtt a hűtőszerelő szakember segítségét igénybe vennénk, azelőtt győződjünk meg arról, hogy a hűtőajtó megfelelően zár-e? A hűtőben rosszul elhelyezett élelmiszerek, az ajtógumi mágnesének gyengülése is rosszul záródó ajtókat okozhat. Fontos, hogy a hűtő legalább 5 centi távolságra legyen a faltól, ez is okozhat meghibásodást, így könnyebben is porosodik a hőcserélő. Ha utóbbit szeretnénk megtisztítani, áramtalanítsuk a berendezést és óvatosan töröljük át! Előfordul, hogy a hűtőből víz szivárog, ez a vízellátás csatlakozójának a sérülésére utalhat, és mivel elektronikai berendezésről van szó, ebben az esetben már érdemes hűtőszerelő szakember segítségét kérni!

Ha profi hűtőgép szerelőre van szüksége Budapesten vagy Pest megyében, bízza ránk a munkát, és garantáltan nem fog csalódni! 

Share Button

Facebook